Cine suntem?

Inizio Furniture este un producător de mobilier customizat, născut din dorința de a oferi o alternativă fresh și personalizată într-o lume în care totul pare să fie la fel. Noi credem că fiecare spațiu are nevoie de o piesă de mobilier unică, care să reflecte stilul și personalitatea proprietarului, și tocmai de aceea ne concentrăm pe design și creativitate. 

La Inizio Furniture, ne mândrim cu echipele noastre de proiectanți și designeri care sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe și inovații în domeniu, pentru a putea crea piese de mobilier unice. Fiecare detaliu este luat în considerare și fiecare element este creat cu pasiune și atenție la detalii, astfel încât mobilierul nostru customizat să reflecte stilul și personalitatea fiecărui client. Însă nu ne oprim aici. Investim și în tehnologie, astfel încât să putem oferi mobilă customizată de înaltă calitate, la prețuri accesibile.

Cu utilaje performante BIESSE, Italia, și o echipă dedicată de peste 15 angajați și colaboratori, Inizio Furniture este locul perfect pentru a găsi mobilierul ideal pentru casa sau afacerea ta. Vino să ne cunoști și să ne povestești despre visul tău de mobilă customizată, iar noi îl vom transforma în realitate!

Ce producem?

La Inizio Furniture, suntem dedicați să oferim o gamă largă de opțiuni de mobilier la comandă, adaptate nevoilor și preferințelor fiecărui client.

Suntem specializați în producția de mobilier personalizat, cu accentul pus pe calitate în producție, design și proiectare. Ne străduim să oferim clientiilor nostri soluții personalizate pentru a-si transforma casa sau afacerea într-un spațiu unic și funcțional. Fie ca este vorba de mobilier rezidential sau comercial, suntem dedicati sa livram produse de cea mai buna calitate, care sa satisfacă cele mai exigente cerințe ale clienților noștri.

Echipa noastra de designeri si specialisti in proiectare lucrează împreuna cu clienții pentru a dezvolta soluții personalizate care sa raspunda cerințelor specifice ale fiecărei locații. De la mobilierul livingului la mobilierul pentru bucătărie, dormitor sau baie, ne axam pe detalii pentru a oferi o gama variată de produse care sa se integreze perfect în decorul casei sau al afacerii dumneavoastra.

In plus, oferim și servicii de proiectare și amenajare pentru afacerile din industria ospitalității, comercială, școlară sau medicală. Suntem dedicați să livrăm mobilier personalizat și de calitate, care sa raspunda cerintelor si asteptarilor clientiilor nostri. La Inizio Furniture, suntem mandri sa fim partenerii dumneavoastra in crearea unui spațiu unic și funcțional, care sa reflecte personalitatea si stilul dumneavoastra. 

Mobilier rezidenTial living

Am regândit complet spațiile de locuit, printr-o abordare care are în centru lifestyle-ul oamenilor. Plecăm de la modul de viață al tău pentru a proiecta și construi spații extraordinare.

MOBILIER BUCATARIE

Bucătăria poate fi punctul central al unui spațiu, atunci când alegi să fie proiectat și construit la INIZIO. Clienții ne spun că avem cele mai originale bucătării.

MOBILIER DORMITOR

Dormitorul este templul fiecăruia. Alege să celebrezi viața prin amenajări bazate pe idei, tehnici și culoare care oferă liniște, odihnă dar și energie dimineața.

Mobilier Dressing

Pentru haine și accesorii, proiectăm și dăm „viață” dressingului visurilor tale. Adio, haine rătăcite sau șifonate! Contactează-ne!

MOBILIER Bai

Majoritatea oamenilor își verifică telefoanele din baie 🙂 De aceea, baia a devenit un loc în care petrecem din ce în ce mai mult timp. Imaginează-ți o baie spectaculoasă în care savurezi ultimul succes la birou, într-o cadă de baie și într-un cadru ieșit din banalitate cu mobilierul INIZIO.

MOBILIER SI AMENAJARI HOTELURI

INIZIO are în portofoliu amenajare și mobilier hoteluri atât în România cât și în afara țării. Mobilierul de hotel trebuie să fie surprinzător pentru clienți, rezistent și accesibil. La INIZIO, avem know-how-ul să facem asta.

MOBILIER COMERCIAL

Ai nevoie de o recepție, un pupitru, un stand expozițional, mobilier pentru amenajarea afacerii tale? Inizio proiectează și produce pentru tine mobilierul comercial de care ai nevoie în activitatea ta.

Mobilier ȘCOLAR

Gândim, proiectăm și punem în operă mobilierul din spațiile tehnice din casa ta. Mobilierul pentru spălătorie, corpurile modulare pentru lucrurile din garajul tău sau dulapul pentru echipamentul tău sportiv, capătă formă în mâinile echipei noastre.

MOBILIER OFFICE

În domeniul office, ergonomie și sentimentul de spațiu modern, contemporan, confortabil reprezintă provocările oricărui spațiu de birouri. La INIZIO folosim știința pentru a proiecta spații office care fac diferența.

MOBILIER MEDICAL

O altă provocare ( pentru spitale, clinici, cabinete) este mobilierul bine gândit, optimizat în spațiile în care va fi amplasat, solid și eficient. INIZIO proiectează de ani de zile mobilier pentru sectorul medical.

Avantaje colaborare

Colaborarea cu Inizio Furniture poate aduce multiple avantaje atât pentru spațiile rezidențiale, cât și pentru cele comerciale. Compania noastră oferă o gamă largă de produse, de la mobilier pentru birouri și spații comerciale, la mobilier pentru locuințe, astfel încât puteți găsi cu ușurință produsele potrivite pentru nevoile și preferințele dumneavoastră. Suntem dedicați să oferim clienților noștri cele mai bune servicii, motiv pentru care oferim o garanție extinsă pentru produsele achiziționate, astfel încât să puteți fi siguri că investiția dumneavoastră este protejată. Termenul de livrare de 8 săptămâni este garantat contractual, ceea ce înseamnă că veți primi produsele în timp util pentru a putea continua activitățile dumneavoastră fără întreruperi.

Echipa noastră de profesioniști cu experiență în producție și design vă va oferi consultanță de top, inclusiv servicii de proiectare și design personalizate, pentru a asigura că mobilierul se potrivește perfect cu spațiul dumneavoastră și cu stilul dorit. În concluzie, colaborarea cu Inizio Furniture este o alegere excelentă atât pentru spațiile rezidențiale, cât și pentru cele comerciale, datorită serviciilor noastre de top, producției moderne, garanției produselor și echipei noastre de profesioniști dedicați. 

ÎNTREABA-NE PENTRU
O COTATIE

Contact